There is no translation available.

E-SME zaključna konferenca
Ptuj, 8. maj 2019
Projekt "E-SME - e-mobilnost sreča MSP-je" se bo zaključil v naslednjem letu. Zato smo se s partnerji odločili, da vam predstavimo rezultate projekta na zaključni konferenci. Na konferenci bodo tudi zanimiva predavanja na temo e-mobilnost, zato si že lahko rezervirate termin v maju 2019.

E-SME brošura dobrih praks
Predstavitev vaših inovativnih idej in vašega E-SME pilotnega modela
Brošura dobrih praks E-SME vključuje ne le celovit pregled industrije, temveč tudi povzetek posebnih področij delovanja in seznam možnosti za nove inovativne izdelke in storitve za mala in srednja podjetja, o katerih smo razpravljali s strokovnjaki v okviru inovacijskih forumov za e-mobilnost. Istočasno vas in vaše podjetje vabimo, da z uporabo te brošure dobrih praks tržite svojo že razvito inovacijsko idejo oz. pilotni model E-SME. Vljudno vas prosimo, da razložite svoj inovativni izdelek s področja e-mobilnosti ali inovativnih storitev z naslednjo IDEA CARD. Za kratek opis vašega pilotnega modela E-SME so na voljo v 4 razdelkih: Opis in Skica, Rešena težava, koristi za stranke in Potencialni prihodki. Veselimo se vaših povratnih informacij pod EROM GmbH.

Čezmejni pregled panoge
25. maja 2018 je začela veljati Uredba o zaščiti osebnih podatkov (GDPR), s katero dobivate več pravic do zasebnosti, hkrati pa več informiranosti o tem, kaj se z vašimi osebnimi podatki dogaja. Zato vas vabimo, da nam posredujete naziv vašega podjetja z morebitnim kratkim opisom in soglasje za uporabo vaših osebnih podatkov za objavo v pregledu nad panogo - poslovni imenik.

e-via - DIRKA Z ELEKRIČNIMI VOZILI 2019
Že sedaj lahko oddate prijave!!
Od 11. do 13. oktobra 2018 je v okviru programa INTERREG Slovenija-Avstrija VA 2014-2020 v sklopu projekta "E-SME - e-mobilnost sreča MSP-je" izvedla že četrto e-vio "dirko z električnimi vozili". Celotno dogajanje je posnela tudi naša fotografska in filmska ekipa, film pa je zdaj na voljo na www.e-via.info! Že pa smo začeli s pripravami na naslednjo e-vio 2019. Vaše izjave o interesu lahko že pošljete na tej povezavi Interessensbekundung!

Untitled 300x92SVRK logo msp 1 300x42