There is no translation available.

Delavnica »KOLESAR – ODLIČEN TURIST«, torek, 9. 10. 2018, s pričetkom ob 9. uri, v Grajski pristavi Ormož, Kolodvorska 9, Ormož.

ICC kolesarji1

Vabimo vas na brezplačno delavnico »KOLESAR – ODLIČEN TURIST« v okviru projekta IronCurtainCycling, ki bo v torek, 9. 10. 2018, s pričetkom ob 9. uri, v Grajski pristavi Ormož, Kolodvorska 9, Ormož. Delavnica je organizirana z namenom mreženja in izoblikovanja kolesarjem prijaznih paketov storitev. Želimo povečati sodelovanje vseh, ki si želijo povečanja števila kolesarskih turistov na območju Ptuja, Ormoža in Ljutomera. S tem namenom bodo udeleženci delavnice skupaj s strokovnjaki na področju kolesarstva oblikovali  tematske pakete kolesarjem prijazne turistične ponudbe.

Vljudno vabljeni turistični ponudniki, gostinci, vinarji, vodniki kolesarskih tur, organizatorji prireditev, predstavniki lokalnih skupnosti in ljubitelji kolesarstva.

Na delavnici bodo predstavljeni svetovni trendi v kolesarstvu in potencialne možnosti za povečanje prepoznavnosti obmejne regije med Slovenijo in Madžarsko kot prijetne destinacije za ljubitelje kolesarjenja.


ZRS Bistra Ptuj je projektni partner v projektu, ki izvaja aktivnosti na projektnem območju, ki se nahaja med Ptujem, Ormožem in Ljutomerom.

PROGRAM:

9:00   Prihod udeležencev 
9:30 

Predstavitev projekta ICC IronCurtainCycling – Zvonka Lazar Borak, ZRS Bistra Ptuj;
Dravska kolesarska pot – predstavitev trenutne situacije in način povezovanja v štirih državah ter v osemnajstih slovenskih občinah; Uroš Rozman, RRA Koroška in Karmen Razlag, Zavod za turizem Maribor - Pohorje

11:00 Odmor za kavo 
11:15 

Slovenska kolesarska mreža - vključevanje Spodnjega Podravja in Prlekije – Bojan Žižek, Slovenska kolesarska mreža, Miran Meško, Ptujska kolesarska mreža, Stanko Bezjak, Ormoška kolesarska mreža
Kolesar – odličen turist – Marko Kremžar in Matija Brodnjak, Movio d.o.o.

13:00 Odmor s pogostitvijo 
14:00  Oblikovanje turističnih tematskih paketov za kolesarje 
16:00 Zaključek


Prosimo vas, da potrdite svojo udeležbo na tel. št. 02 748 0256 ali na e-mail ali .

pdfVabilo742.86 KB    pdfPlakat984.37 KB
 

 

 

icc logo  SVRK logo  LOGO