There is no translation available.

e via tag 1 67 s

Spoštovani.

Znanstveno-raziskovalno središče Bistra Ptuj skupaj s partnerji v okviru čezmejnega programa Slovenija-Avstrija uspešno izvaja projekt E-SME – e-mobilnost sreča mala in velika podjetja (več v priponki in preko povezave):

https://www.bistra.si/projektna-pisarna/projekti-v-izvajanju/e-mobilnost-sreca-msp

Ker se projekt izteka (konec junija 2019), želimo širši javnosti na zaključnem dogodku – konferenci o pomenu E-MOBILNOSTI kot del trajnostne mobilnosti v prihodnje, predstaviti izvedene aktivnosti in pridobljene rezultate.

Dogodek bo potekal v sredo, 8. maja 2019, od 11.00 do 15. ure, v Kongresno-kulturnem središču Dominikanski samostan Ptuj.


Z dogodkom želimo predstaviti najpomembnejše rezultate projekta in posredovati pridobljena znanja in izkušnje na področju električne mobilnosti (e-mobilnosti).

Na konferenci bomo organizirali okroglo mizo z vodeno moderacijo ter izkušenimi domačimi in tujimi strokovnjaki iz različnih področij delovanja.

Ker želimo predstaviti trenutno stanje razvoja E-MOBILNOSTI in razvoj E-MOBILNOSTI v prihodnje, kot del trajnostnega razvoja iz različnih pogledov, smo povabili strokovnjake, ki bodo skupaj z vami, delili svoje izkušnje.

S strokovnjaki se bomo pogovarjali tudi o pametnih omrežjih in kaj imajo skupnega elektroenergetsko omrežje, električna vozila, zalogovniki in trajnostni viri!

Na dogodku bodo predstavljene in razstavljene inovativne storitve/produkti različnih podjetij in inštitucij s področja trajnostne in električne mobilnosti, predstavili se nam bodo ptujski dijaki s projektom razvoja električnega kolesa, prav tako bo možno videti predstavitev projekta, pod sloganom »kako svetla je prihodnost mladih z umetno inteligenco«, v katerega so vključeni mladi ptujski nadobudneži.

Videli bomo tudi predelane električne avtomobile, plod slovenskega znanja.

Več o projektu na www.bistra.si in www.e-sme.info!  

Udeležba na konferenci in delavnici je brezplačna, zaradi omejenega števila prostih mest pa je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: .

Delavnica bo potekala v slovenskem in nemškem jeziku, simultano prevajanje je zagotovljeno.

Vabilo 1

Vabilo 2

pdfVabilo379.05 KB

 

 

Projekt »E-SME – E-Mobility meets SME's / e-mobilnost sreča MSP-je« je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Programa sodelovanja Interreg V – Slovenija-Avstrija 2014-2020. Lastna sredstva zagotavlja dežela Štajerska in projektni partnerji.