There is no translation available.

Spoštovani!

SPOT SVETOVANJE PODRAVJE vabi potencialne podjetnike/podjetnice in podjetnike/podjetnice začetnike na brezplačno 50-urno »Usposabljanje ABC PODJETNIŠTVA 2020«, ki bo potekalo na sedežu SPOT svetovanje Podravje, Mariborska razvojna agencija, Pobreška c. 20, Maribor (Velika sejna soba).

Namen usposabljanja je opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah. Usposabljanj se lahko udeležijo vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo.

Moduli usposabljanja:

  1. modul: Začetek podjetniške poti
  2. modul: Preverjanje poslovne ideje
  3. modul: Osnove trženja
  4. modul: Digitalizacija poslovanja
  5. modul: Pravno formalni vidiki delovanja podjetja

Rok za prijavo: Obvezna prijava na dogodek na zgornji povezavi do spletne prijavnice najkasneje do srede, 18.3.2020. Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest! Prijava je možna za celotno usposabljanje ali za posamezni modul. 

V okviru javnega natečaja, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija, je podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vsaj 4 module od 5-ih, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

Več informacij o usposabljanju najdete v priloženem vabilu:

pdfUsposabljanje ABC PODJETNIŠTVA 2020287.6 KB

Vljudno vabljeni!

 

spot

»SPOT svetovanje Podravje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija«.