There is no translation available.

Podim DX, ena izmed 30 najvplivnejših startup & tehnoloških konferenc v Evropi, ki se je letos zaradi spremenjenih okoliščin transformirala v povsem digitalno spletno izvedbo, je zaključena. Konferenca je bila nedavno izbrana tudi med 20 najboljših online startup in tehnoloških konferenc v Evropi, odzivi udeležencev po dogodku pa le še potrjujejo upravičenost te izbire.

 

Podim

 

Statistika dogodka, ki vsako leto na enem mestu - doslej je bilo to v Hotelu Habakuk v Mariboru, letos pa prvič na spletu - združi najbolj obetavna startup in scaleup podjetja iz regije, najbolj motivirane regionalne in globalne investitorje, predstavnike korporacij, desetine odličnih govorcev, ki z udeleženci delijo dragoceno znanje in bogate izkušnje, je znova izjemna.

Kar 1.126 udeležencev z vsega sveta se je tri dni mrežilo, sestankovalo in sklepalo posle, spletna platforma Podim DX Deal Room je gostila 842 sestankov predstavnikov startupov & scaleupov z investitorji in poslovneži. Med udeleženci so prevladovali člani ekip startupov in scalepov (294), investitorjev je bilo 77, poslovnežev 122, govorcev 144, 489 pa drugih udeležencev, med katerimi so člani podpornega okolja in navdušenci nad podjetništvom ter startupi.

 

Programski sklopi po meri potreb sodobnih podjetnikov

Izjemno bogat program je v več kot 72 urah neposrednega prenosa ponudil več kot 50 okroglih miz, predstavitev in delavnic s 144 odličnimi govorci, ki so z raznolikimi aktualnimi vsebinami navduševali udeležence.

Organizatorji Podima DX smo program razvili skupaj s partnerji, vsebine pa so služile kot razmislek za možnosti disrupcije posameznih industrij. Že na predkonferenčni dan so v petih urah Founders Academy navduševali investitorji, ustanovitelji, strokovnjaki in člani podpornega okolja, dogodek, ki je potekal kot del programa Start:up Alpe-Adria, smo tudi v živo prenašali preko spleta.

Sklop Growth Academy je bila prava zakladnica nasvetov, trikov in odkrivanja skrivnosti vrhunskih mojstrov za rast prodaje. Z nami so bili strokovnjaki, ki so se dokazali že v podjetjih, kot so Spotify, Facebook, Yelp, Tinder, Salesforce, SoundCloud, …

Na vprašanja, ali bo blockchain v letu 2020 počasil tonil na smetišče zgodovine ali pa predstavlja priložnost za rast in preboj, so odgovarjali strokovnjaki z izkušnjami iz podjetij, kot so Ripple, Raiffeisen Bank International, OriginTrail …

 

Povzeto po: https://www.startup.si/sl-si/novica/konferenca-podim-dx-presegla-vsa-pricakovanja-organizatorjev-in-udelezencev

 

Innova Foster