hotbutton 5Olajšajte si začetke na poslovni poti.Na ZRS Bistra Ptuj je spodbujanje podjetništva ena od ključnih dejavnosti. Bodočim podjetnikom pomagamo ustanoviti podjetje ali se registrirati kot samostojni podjetnik / samostojna podjetnica. Nudimo vam svetovanje pri postopkih ob odpiranju podjetja, prijavi v sistem DDV zavezancev, izbiri registriranih dejavnosti, prijavi zaposlenih. V okviru SPOT točke te storitve opravljamo brezplačno, ker jih sofinancirata SPIRIT Slovenija in MGRT.

Z našimi strokovnjaki se lahko pogovorite o vaši poslovni ideji in jo tako preverite. V sodelovanju z Manager klubom Ptuj, gospodarskimi in obrtnimi zbornicami ter zavodi vam nudimo tudi strokovne nasvete, ko naletite na poslovne izzive. Vprašajte eksperta in se izognite najpogostejšim napakam.

Priporočamo vam tudi, da se naročite na naše e-novice, saj se na področju podjetništva zelo veliko dogaja. Naše uporabnike tekoče obveščamo o odprtih razpisih, poslovnih priložnostih, zanimivih dogodkih in še drugih pomembnih poslovnih zadevah. Sledite nam tudi na facebook profilu, kjer vas obveščamo, spodbujamo k razmišljanju in povezovanju ter izmenjavi idej, izkušenj in dobrih praks.

Predlagamo vam tudi, da se z inovativnimi poslovnimi idejami in podjemi vključite v program Start:up Ptuj, kjer se stikajo novi in stari principi, družijo začetniki z izkušenimi podjetniki in kjer se lahko vedno naučite kaj novega.