Mestna občina PtujZRS Bistra Ptuj

 

O nas

Podjetniški inkubator Ptuj ustvarja podporno okolje za vse, ki se odločajo stopiti na podjetniško pot ali pa so šele na začetku. Namen našega inkubatorja je spodbujanje in podpora razvoju novih inovativnih idej ter zagonskih podjetij. Inkubator je namenjen mladim in bodočim podjetnikom, ki želijo uresničiti svoje ideje in jih spremeniti v uspešno podjetje. Pomagamo novoustanovljenim podjetjem prebroditi izzive v začetni fazi poslovanja, kot so pomanjkanje kapitala, nepoznavanje trga, težave pri izvajanju poslovnega načrta in drugo.

Podjetniški inkubator Ptuj nudi celovito podporo tako mladim in bodočim podjetnikom kot tudi že obstoječim podjetnikom. Pri nas lahko pridobite vse potrebne informacije za vaš podjetniški razvoj. Redno spremljamo novosti na področjih, kot so zakonodaja, razpisi in poslovni dogodki, ter skrbimo za povezovanje različnih institucij in vzpostavljanje partnerstev za spodbujanje podjetništva na lokalni in regionalni ravni.

Poleg tega spodbujamo inovativnost in podjetniško kulturo v regiji, še posebej med mladimi. Zagotavljamo priložnosti za izmenjavo izkušenj med podjetniki in ustvarjamo mrežo strokovnjakov, ki lahko zagotovijo podporo pri rasti in razvoju novih podjetij.