Na Šolskem centru Ptuj je 15.2.2019 potekal informativni dan za bodoče dijake. S ŠC Ptuj, še posebej z Ekonomsko šolo, že več let intenzivno sodelujemo pri promociji podjetništva med mladimi. V letu 2019 želimo mladim, pa tudi njihovim učiteljem, približati vsebine socialnega podjetništva in zadružništva.

vrvež

Vrvež ob informativnem dnevu na ŠC Ptuj.

Eden od prvih korakov je bil tudi nastop na informativnem dnevu, kjer smo v avli postavili informacijska plakata za SocioLab in SPOT in navezovali stik z bodočimi dijaki.

bodoči

Z bodočimi dijaki Ekonomske šole smo se zapletli v pogovor o socialnem podjetništvu.

Pridružili smo se tudi predstavitvi učnih podjetij na Ekonomski šoli. Mladi so dokazali, da so podjetno naravnani in da znajo oblikovati zanimive poslovne ideje. V nadaljnjih aktivnostih bomo med mlade še bolj intenzivno razširjali socialno-podjetniške ideje in jim v okviru aktivnosti stične točke in projekta SocioLab na Ptuju ter točke SPOT tudi pomagali pri realizaciji idej v poslovanje.

prihodnost1  prihodnost2

prihodnost3

Za podjetno prihodnost na Ptuju.

 

   SPOT logotip 3 obvezni logotipi 1

 

SPOT svetovanje Podravje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija