Spoštovani,

Regionalna razvojna agencija za Podravje-Maribor je del evropskega projekta Food Wave, ki v središče svojih prizadevanj postavlja trajnostno pridelavo in potrošnjo hrane, s katero zmanjšujemo klimatske spremembe. Do 24. marca 2022 je odprt javni poziv za lokalne skupnosti, v katerega lahko tudi vaša občina prijavi projekt/ukrep/aktivnost s tega področja. Delež sofinanciranja iz sheme znaša 75 % vrednosti projekta. Gre za manjše projekte, ki morajo ciljati na mlade, saj se Food Wave osredotoča na ciljno skupino, staro med 15 in 35 let.

V priponki najdete pogoje javnega poziva, dodajamo pa tudi predstavitveni dokument, v katerem najdete povezavo do dokumentov in obrazcev, ki jih je potrebno izpolniti s ciljem prijave projekta/ukrepa/aktivnosti.

Za dodatne informacije vam je na voljo sodelavec Andrej Dover, ki koordinira projekt v imenu agencije in je dosegljiv na elektronskem naslovu .

 

Želimo si, da bi podravske občine prijavile čim več kvalitetnih projektov, s katerimi bomo naredili majhne, a pomembne spremembe na področju trajnostnega odnosa do hrane.

 

Priloge:

Javni poziv za lokalne skupnosti (rok: 24.03.2022)

Pogoji za prijavitelje_lokalne skupnosti