Vse informacije o tem, kako se prijaviti na P2 razpis, kakšni so razpisni pogoji in kriteriji ter kako poteka postopek pred-selekcije, ki se zaključi z nastopom najboljših ekip na DEMO dnevu, boste torej dobili na dogodku Forum 100% start:up. Hkrati pa vas z veseljem obveščamo, da smo dogodek v sodelovanju z vsemi najbolj aktivnimi deležniki slovenskega start-up ekosistema bogato nadgradili in vanj umestili štiri vsebinske sklope:

sklop1

Sklop #1
MODROST IZBIRE PRAVE PODPORE – MED JAVNIM IN ZASEBNIM

Kako modro izbrati podporo za svoj start-up? Predstavitev ključnih javnih in zasebnih podpornih programov ter razpisov, vključno s Slovenskim podjetniškim skladom, Tehnološkim parkom Ljubljana in drugimi člani mreže SIO, ABC pospeševalnikom, KATAPULTOM, klubom Poslovni angeli Slovenije, CEED Slovenija ter ukrepi države za izboljšanje poslovnega okolja, ki bodo start-upom olajšali poslovanje.

 

sklop2

Sklop #2
PODIM - DOGODEK LETA, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!

 

Konferenca PODIM, največji in najvplivnejši start-up dogodek v Alpe-Adria regiji, obetavnim ekipam iz Slovenije in regije zagotavlja intenzivno 1:1 mreženje z investitorji in predstavniki korporacij ter bogate nagrade, kot je all-inclusive program v enem od globalnih startup vozlišč (Silicon Valley, ZDA, Boston, ZDA, London, VB, Hangzhou, Kitajska) ali program ”na ključ” v sodelovanju s PODIM korporativnim partnerjem.V tem sklopu bodo svoje aktivnosti na področju povezovanja s start-upi predstavile tudi slovenske korporacije, kot so Kolektor, Iskratel, Zavarovalnica Sava, Telekom Slovenije, Pošta Slovenije in Petrol.

 

sklop3

Sklop #3
ICO-MANIJA: MED NEBESI IN PEKLOM

Kaj natačno je ICO? Kateri projekti so primerni zanj, kaj iz finančnega in organizacijskega vidika pomen za podjetje in kako lahko pri tem pomaga pospeševalnik Cofound.it?Odlično predavanje Matjaža Slaka, ki je kot član ekipe Cofound.it sodeloval že z več kot 300 blockchain projekti, je reden gost tehnoloških konferenc in drugih dogodkov po celem svetu, kjer obiskovalce izobražuje o ICO financiranju in tokenizaciji.Spoznali boste tudi pet odličnih ekip, ki so s svojimi ICO kampanjami skupaj zbrale več deset milijonov evrov svežega kapitala, in sicer Origintrail – zbrali 22,5 mio $, InsurPal – zbrali 18 mio $, Sportify – zbrali 5 mio $, Datafund – zbrali cca 250k $ in UNICO – zbrali cca 190k $.

 

sklop4

Sklop #4
START:UP SLOVENIJA PARTY!

Po končanem uradnem delu programa Foruma 100% start:up vas vabimo na druženje slovenske startup skupnosti ob dobri glasbi, hrani in pijači.

CELOTEN PROGRAM in PRIJAVA!

Vir: Iniciativa Start:up Slovenija

Progam sofinancirata:

     

 

Promocijski partner

 

 

Novice Iniciative Start:up SlovenijaIniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvaja in promovira tudi javne nacionalne programe za podporo start-up podjetij. Skupaj s partnerji si prizadeva postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Sporočilo ste prejeli kot član Tovarne podjemov, uporabnik Orodja za poslovno načrtovanje ali 
kot sodelujoči na dogodkih Iniciative Start:up Slovenija. Vse pravice pridržane ©Start:up Slovenija

 pasica slo startup