SPOT SVETOVANJE PODRAVJE vabi na brezplačno 50-urno »eUsposabljanje ABC PODJETNIŠTVA 2021«

 

Usposabljanje ABC podjetništva je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki in potencialni začetniki ne glede na regijo.

 

Vsebina posameznih modulov je razvidna iz priloženega vabila.

 

Trajanje usposabljanja: 50 šolskih ur. Vsak modul je razdeljen na 2 x 3 ure + 3 šolske ure individualnega dela na modul za vsakega posameznika. Naloge za individualno delo boste prejeli od posameznega izvajalca modula. Oddane naloge posameznega modula izvajalcem so pogoj, da imate opravljen posamezen modul.

Lokacija: E-usposabljanje bo potekalo preko aplikacij: MS Teams, ZOOM ali Webex. Dostop do aplikacije, v kateri bo potekalo usposabljanje, boste prejeli en dan pred pričetkom na vaš e-naslov.

Kotizacija: Udeležba na usposabljanjih ABC podjetništva je brezplačna.

Prijava: Preko spletne prijavnice

Rok za prijavo: Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek na zgornji povezavi do spletne prijavnice najkasneje do ponedeljka, 8.3.2021, do 12:ure. Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest. Prijava je možna za celotno usposabljanje ali za posamezni modul.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

V okviru javnega natečaja, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov. Povezava do natečaja: Javna agencija | SPIRIT Slovenija (spiritslovenia.si)

-----------------------------------------------------------------------------------

Več informacij: Regijska točka SPOT Svetovanje Podravje, Jasna Mak, tel. 031 54 99 66, e-naslov:

 

Vljudno vabljeni!

 

SPOT Svetovanje Podravje

Podjetniško svetovanje in regionalno povezovanje.