Spoštovani direktorji, vodje, strokovni in razvojni sodelavci, tehnologi, strokovnjaki in odločevalci!

V Znanstveno-raziskovalnem središču Bistra Ptuj (ZRS Bistra Ptuj), skupaj s partnerji projekta VIRIDI, se zavedamo pomena krožnega gospodarstva za trajnostni razvoj in odgovorno ravnanje z viri.

Da bi bolje razumeli trenutne krožne prakse in izzive v čezmejni regiji Slovenija – Avstrija, smo pripravili kratek vprašalnik, s katerim želimo zbrati dragocene informacije in vpoglede iz prakse podjetij, kot je vaše.

Skupaj z vami želimo doseči cilje in spremembe, s katerimi bomo prispevali k večji gospodarski razvitosti čezmejnega območja Slovenije in Avstrije ter poglobljenemu čezmejnemu sodelovanju podjetij v krožnem gospodarstvu in digitalizaciji.

Vljudno vas naprošamo, da si vzamete nekaj minut in izpolnite naš vprašalnik. Vaše sodelovanje nam bo omogočilo, da pridobimo relevantne podatke, ki bodo prispevali k izboljšanju strategij in rešitev za krožno gospodarstvo ter možnosti čezmejnega sodelovanja. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi oblikujemo bolj zeleno, krožno in trajnostno prihodnost.

Vaše sodelovanje pri izpolnjevanju tega vprašalnika, nam bo pomagalo na tej poti.

Vprašalnik je dosegljiv na: https://www.umfrageonline.com/c/viridi

 

Rezultati vprašalnika bodo uporabljeni izključno v raziskovalne namene čezmejnega projekta VIRIDI: Krepitev skupnega prehoda na krožno in z viri učinkovito gospodarstvo s celostno in digitalno podporo MSP v čezmejni regiji SI-AT. 

Z vašimi podatki bomo ravnali zaupno ob upoštevanju GDPR.

 

Veselimo se povratnih informacij in z veseljem vas bomo obvestili o rezultatih. Prav tako vas bomo tudi povabili k sodelovanju pri nadaljnjih dejavnostih projekta VIRIDI.

Več o projektu VIRIDI si lahko preberete TUKAJ.

Projekt financira Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru programa Interreg Slovenija-Avstrija in traja od 1.10. 2023 do 30.9.2026.

Veselimo se sodelovanja in vašega dragocenega prispevka k pozitivnim krožnim spremembam v čezmejni regiji Interreg SI-AT!

Partnerji projekta in predstavniki:

 

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo: