2sokrog 1interreg SI HR 1

OH1E090 1

Projekt 2SoKroG prioritetno obravnava področje socialno varstvenih in zaposlitvenih storitev s ciljem krepitve partnerstva javnih institucij (CSD, uradi za delo) in deležnikov na področju socialne aktivacije. Cilj socialne aktivacije je pomagati dolgotrajno brezposelnim in dolgotrajnim prejemnikom DSP, da se (ponovno) aktivno vključijo v družbo, če je le mogoče tudi v zaposlitev, tako postanejo bolj motivirani za življenjske spremembe in izboljšajo psihosocialno zdravje.

Projekt 2SoKroG prioritetno se bavi područjem socijalne zaštite i službama za zapošljavanje s ciljem jačanja partnerstva javnih institucija (CZSS, uredi za rad)i dionika u području socijalne aktivacije. Cilj socijalne aktivacije je pomagati dugotrajno nezaposlenima i dugoročnim primateljima ZMN da se ponovno aktivno uključe u društvo, ako je moguće da se zaposle, čime postaju više motivirani za životne promjene i poboljšanje psihosocijalnog zdravlja.

Vabilo na
Seminar SOCIALNE AKTIVACIJE

»Razvoj veščin in kompetenc javnih organov za uporabo modela socialne aktivacije pri izvajanju javnih storitev v podporo zagotavljanja zdravega, kakovostnega in dostopnejšega čezmejnega območja«

POZIV NA
Seminar SOCIJALNE AKTIVACIJE

»Razvijanje vještina i kompetencija javnih vlasti za korištenje modela socijalne aktivacije u pružanju javnih usluga kao potpora osiguravanju zdravog, visokokvalitetnog i dostupnog prekograničnog područja»

 

13. junij 2019
Center za socialno delo Celje

(Opekarniška cesta 15b, 5. nadstropje, sejna soba, Celje)

13. lipnja 2019.
Centar za socijalni rad Celje

(Opekarniška cesta 15b, 2. kat, velika predavaonica, Celje)


pdfProgram seminarja SI | pdfProgram seminara HR

 

Na seminarju bomo predstavili primer socialnih inovacij in celovit pristop do uporabnikov javnih storitev socialne aktivacije ter celovit pristop obravnave ranljivih ciljnih skupin za njihovo opolnomočenje preko integracije socialnih programov, zaposlitvenih programov in trga dela.
Na seminaru ćemo predstaviti primjer socijalnih inovacija i integrirani pristup korisnicima usluga javne socijalne aktivacije te sveobuhvatan pristup rješavanju problema ranjivih ciljnih skupina za njihovo osnaživanje kroz integraciju socijalnih programa, programa zapošljavanja i tržišta rada.

Dogodek je namenjen javnim uslužbencem iz centrov za socialno delo, uradom za delo, resornim ministrstvom, tematskim ekspertom in institucijam neformalnega izobraževanja.
Događaj je namijenjen državnim dužnosnicima iz centara za socijalni rad, ureda za zapošljavanje, resornih ministarstava, tematskih stručnjaka i institucija neformalnog obrazovanja.


Udeležba je brezplačna.
Prosimo za registracijo do 10. 6. 2019 preko elektronske pošte:
Deja Golčman, RASR, 03 894 090,


Sudjelovanje je besplatno.

Molimo za registraciju do 10. 06. 2019. putem elektronske pošte:
Deja Golčman, RASR, 03 894 090,

 

Organizatorja:
RASR in CPU v okviru projekta 2SoKroG

Organizatori:
RASR i CPU u okviru projekta 2SoKroG



2sokrog logoti