2sokrog 1interreg SI HR 1


Podsreda: Socialna aktivacija 2SoKroG
Podsreda: Socijalna aktivacija 2SoKroG

V nedeljo, 25. 8., je na gradu Podsreda, na grajskem dvorišču, potekal dogodek Grajski živ žav. Obudili smo dogodek izpred 20 let. Grad je ponovno oživel s srednjeveškimi igrami, s pravimi viteškimi boji, srednjeveškim hokejem, sabljanjem, s skrivnostmi vedeževalke, ki jih prinaša prihodnost, plesom in petjem ob odlični glasbi ter ob slastnih srednjeveških jedeh.
U nedjelju, 25. 8., u dvorcu Podsreda, u dvorištu dvorca, održao se događaj Grajski živ žav. Oživjeli smo događaj prije 20 godina. Dvorac je oživio srednjovjekovnim igrama, pravim viteškim borbama, srednjovjekovnim hokejem, zveckanjem sabljama, misterijama vještica koje budućnost donosi, plešući i pjevajući uz sjajnu glazbu i ukusna srednjovjekovna jela.

podsreda1

Razvojna agencija Savinjske regije je poleg organizacije dogodka sodelovala z Informativnim dnevom projekta 2SoKroG. Predstavila je socialno aktivacijo za preprečitev zdrsa v revščino in socialno izključenost - projekt 2SoKroG. Projekt »Socialne aktivacije za zagotavljanje zdravega, varnega in dostopnejšega čezmejnega območja«, ki je sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Pored organiziranja događaja, Razvojna agencija Savinjske regije surađivala je s Informacijskim danom 2SoKroG. Predstavila je socijalnu aktivaciju kako bi spriječila klizanje u siromaštvo i socijalnu isključenost - projekt 2SoKroG. Projekt »Društvene aktivnosti za osiguranje zdravog, sigurnog i dostupnog prekograničnog područja«, sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

podsreda2

 

Info-dan je organiziral:
Deja Golčman, RASR

 

 grad podsreda logoti

 

2sokrog logoti

Projekt 2SoKroG je v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Projekt 2SoKroG je u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.


sluzba vlade za razvoj in kohezijsko politiko